The FruitLAB

The FruitLAB

Gezonde Stop Na Aquarium Bezoek

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Na een wandeling door het Old Town en een bezoek aan het Aquarium, stoppen veel bezoekers bij deze bar. De handige locatie van The fruitLAB maakt het gemakkelijk bereikbaar met elk transportmiddel. Het is een goed idee om hier te genieten van heerlijk bereide filet américain en smakelijke salades. Probeer ook zeker de goede che en de perfect bereide acai bowls die deze plek biedt. Daarnaast kun je genieten van heerlijke verse sapjes, fruitsmoothies of milkshakes.

Het vriendelijke personeel draagt bij aan de charme van deze plek. De service is uitstekend, iets waar gasten het over eens zijn. Bovendien zijn de prijzen bij The fruitLAB zeer aantrekkelijk, wat het een betaalbare keuze maakt voor een heerlijke maaltijd of verfrissende drankjes.

De ontspannen sfeer en de heerlijke, gezonde opties maken The fruitLAB een ideale stop tijdens een dagje uit in de oude binnenstad. Of je nu zin hebt in een voedzame salade, een verfrissende smoothie of een zoete traktatie, deze bar heeft voor ieder wat wils. De combinatie van goede service, smakelijk eten en betaalbare prijzen zorgt ervoor dat je hier keer op keer wilt terugkomen.

Zelf geweest:

The FruitLAB Rhodos The FruitLAB Rhodos The FruitLAB Rhodos The FruitLAB Rhodos

Laat een opmerking achter