Terra Mitica

Terra Mitica

Reis door Antieke Beschavingen

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Terra Mitica in Valencia is eigenlijk gelegen in Benidorm, nabij Valencia, en is een van de grootste en meest opwindende themaparken van Spanje. Dit park neemt bezoekers mee op een avontuurlijke reis door de oude beschavingen van de Middellandse Zee, waaronder Egypte, Griekenland, en Rome. Met een breed scala aan attracties, shows en activiteiten, biedt Terra Mitica plezier en opwinding voor alle leeftijden, waardoor het een ideale bestemming is voor gezinnen die op zoek zijn naar een dag vol avontuur en plezier.

Voor kinderen is Terra Mitica een droom die uitkomt, met een divers aanbod aan attracties die variëren van spannende achtbanen en waterglijbanen tot interactieve spelletjes en kindvriendelijke attracties. Kinderen kunnen genieten van de adrenaline van de snellere ritten of de magie van de meer sprookjesachtige attracties, waardoor er voor elk wat wils is.

Het park is ook de thuisbasis van indrukwekkende live-shows en entertainment, die de verhalen en helden van de oude culturen tot leven brengen. Deze shows bieden niet alleen plezier en amusement, maar hebben ook een educatieve waarde, waardoor kinderen meer kunnen leren over de geschiedenis en mythologie van de oude beschavingen.

Een bezoek aan Terra Mitica biedt meer dan alleen attracties; het park heeft ook een scala aan eetgelegenheden die een verscheidenheid aan culinaire opties bieden, van snelle snacks tot uitgebreide maaltijden, perfect voor gezinnen die willen pauzeren en bijtanken tijdens hun dag in het park.

Gelegen in een prachtig landschap met uitzicht op de Middellandse Zee, biedt Terra Mitica niet alleen spannende attracties en entertainment, maar ook adembenemende uitzichten die bijdragen aan de unieke ervaring. Het park is ontworpen met aandacht voor detail, van de architectuur van de attracties tot de landschapsarchitectuur, waardoor bezoekers zich echt kunnen onderdompelen in de werelden van de oude beschavingen.

Kortom, Terra Mitica bij Valencia (Benidorm) is een fantastische bestemming voor gezinnen die een dag vol actie, avontuur en cultuur willen beleven. Met attracties voor alle leeftijden, educatieve live-shows en prachtige omgevingen, biedt Terra Mitica een onvergetelijke ervaring die zowel leuk als leerzaam is voor kinderen en volwassenen. Het park is wel enkel geopend van half mei tot eind oktober. Dus in de meivakantie is het helaas nog niet open.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter