Parc de Foietes

Parc de Foietes

Grootse speeltuin

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Parc de Foietes in Benidorm is een echte ontdekking voor gezinnen die de stad bezoeken. Dit ruim opgezette park biedt diverse speeltuinen waar kinderen tot een jaartje of 10 zich kunnen uitleven. Elk speelgebied is ontworpen met verschillende speeltoestellen, waardoor er voor ieder wat wils is. Of je kind nu houdt van klimmen, glijden of schommelen, Park de Foeites heeft het allemaal.

Daarnaast hebben ze ook kabelbanen in Parc de Foietes. Deze toevoeging maakt het park uniek en biedt kinderen een spannende activiteit waar ze niet snel op uitgekeken raken. De kabelbanen liggen naast elkaar dus je kan er lekker een wedstrijdje doen.

Het park is niet alleen leuk, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het is goed onderhouden met veel groene ruimtes en bloeiende planten, ideaal voor een picknick of gewoon om even uit te rusten. Het brede padenstelsel maakt het park toegankelijk voor kinderwagens en de bankjes zijn perfect geplaatst om ouders een comfortabel zicht te geven op de spelende kinderen.

Parc de Foeites is niet alleen een plek voor kinderen; ouders kunnen ook genieten van de rustige omgeving en de natuurlijke schoonheid van het park. Het is een perfecte plek om even te ontsnappen aan de drukte van Benidorm en een ontspannen dag met het gezin door te brengen.

Of je nu een lokale bewoner bent of de stad bezoekt, een dag in Park de Foeites belooft plezier en ontspanning voor het hele gezin. Dit park, met zijn combinatie van speelplezier en natuurlijke schoonheid, maakt elke familie-uitstap compleet.

Zelf geweest:

Parc de Foietes Benidorm Parc de Foietes Benidorm Parc de Foietes Benidorm

Laat een opmerking achter