Aqualandia

Aqualandia

Spectaculaire waterglijbanen

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Aqualandia is een groot waterpark in Benidorm met heel veel glijbanen. Het is prachtig gelegen op de heuvels van Benidorm met een mooi uitzicht over de stad en de zee. Ze hebben er heel veel glijbanen, met name voor iets oudere kinderen aangezien je minimaal 1,20 m moet zijn. Kleinere kinderen kunnen spelen in de zwembaden, het kindergedeelte, en de mini zig-zag. Maar het is dus echt wel gericht op wat oudere kinderen.

Wij waren in de mei vakantie in Benidorm maar toen was het park nog niet open. Bovendien was ons zoontje toen 1,17 m dus dat hadden we anders ook niet aangedurfd.

Het park ligt naar Mundomar, een dierenpark gericht op dolfijnenshows en andere shows. Daar zijn we wel geweest en vanaf een uitkijkpunt daar konden we het park er zo (zie fotos) bij zien liggen. Ziet er dus wel heel gaaf uit. Mundomar was overigens ook echt een aanrader, mochten de kinderen nog net wat te klein zijn voor de glijbanen. Vanuit de oude stad van Benidorm ben je in 10 minuutjes met de auto bij het waterpark.

Ja kan hier tickets kopen voor Aqualandia. Je kan een dagje Aqualandia ook perfect combineren met Mundomar, dat kan ook met tickets via de link.

Zelf geweest:

 

Aqualandia Benidorm Aqualandia Benidorm Aqualandia Benidorm Aqualandia Benidorm Aqualandia Benidorm

Laat een opmerking achter