Strasbourg city

Strasbourg city

Dwalen door de stad

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Strasbourg heeft een leuk compact centrum om lekker rond te lopen. Omdat het allemaal niet zo heel groot is is het voor de kids ook goed te doen. Je kan natuurlijk naar Le Petite France lopen, het pittoreske deel met de leuke vakwerkhuisjes, maar er zijn nog meer leuke plekken om heen te gaan. Rondom de kathedraal heb je een groot plein met grote stenen waar de kids even lekker kunnen klimmen. Of je kan daar ook een toeristentreintje pakken om op die manier al het een en ander van de stad te zien, vooral ook plekken waar je lopend niet zo snel heen gaat.

Maar je kan ook de andere kant van Strasbourg op, richting Place Gutenbourg waar een grote carrousel staat. Vanuit daar kun je doorlopen over Rue des Serruriers waar je nog een kleine carrousel tegenkomt, en toen wij er waren ook een suikerspin kraampje. Een klein stukje verderop heb je nog de kerk Saint-Thomas en de kids kunnen nog even met Albert Schweitzer op de foto. Een leuke stad om een aantal dagen te zitten, zeker ook als je nog wat van de omgeving wil verkennen.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 4,5 (uit 5)

Rating van de kids: 4,0 (uit 5)

Strasbourg city Strasbourg city  Strasbourg city Strasbourg city Strasbourg city Strasbourg city Strasbourg city Strasbourg cityStrasbourg city

 • adres

  Strasbourg city

 • Leeftijd

  Alle Leeftijden

 • Toegangsprijs

  Gratis

 • Openingstijden

  Altijd

Laat een opmerking achter