Rondvaart Seine

Rondvaart Seine

Parijs vanaf het water

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Een leuke manier om Parijs te verkennen is door een rondvaart over de Seine te maken. Dit kun je eigenlijk op 2 verschillende manieren doen.

Je kan echt een cruise maken over de Seine. Hierbij vaar je langs alle hotspots van Parijs zoals de Eiffeltoren, het Louvre of de Alexander III brug. Een goede maatschappij hiervoor is Vedettes de Paris. Zij bieden een specifieke familiecruise aan. Dit is een cruise die 1 uur duurt en geleid wordt door een team dat gespecialiseerd is in jeugdanimatie. Kinderen kunnen hun kapiteinsdiploma behalen door vragen te beantwoorden en raadsels op te lossen terwijl de boot langs de historische monumenten vaart. Een leuke en interactieve manier om een deel van de stad te zien. En zeker ook bij als het slecht weer is. Dit is geschikt voor kinderen tussen de 6 en 13 jaar. De gidsen spreken Frans en Engels dus wellicht hebben de kids wat hulp van jou nodig.

Een andere manier om de een rondvaart over de Seine te maken is met de Batobus. Zoals de naam al zegt is dit meer een (boot)bus die je van de ene naar de andere plek brengt. De boot vaart onder andere naar plekken zoals Jardin des Plantes, Louvre, Eiffeltoren of de Notre Dame. Je koopt een dagpas of een 2 dagen pas en kunt zo vaak op en af stappen als je zelf wilt. Dit is een hele leuke en fijne manier om bij de verschillende highlights van Parijs te komen en gelijk Parijs vanaf een andere kant te zien. Dit kun je met kinderen van alle leeftijden doen. De Batobus gaat van begin februari tot eind november, dus niet in de echte wintermaanden. Je kan je kaartje online kopen of bij een vertrekpunt.

Zelf geweest:  We hebben een tour gemaakt met Vedettes de Paris, maar niet de gezinstour.

Boottocht Seine Parijs Boottocht Seine ParijsBoottocht Seine Parijs Boottocht Seine Parijs

Laat een opmerking achter