Restaurant Leuk

Restaurant Leuk

Familieplezier met spel en eten

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Bij Restaurant Leuk in Bussum draait alles om gezelligheid en plezier voor het hele gezin. De speelkelder van maar liefst 100 m² biedt een scala aan activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Hier kunnen ze genieten van een bioscoop, een miniwinkeltje waar ze met een muntje hun eigen ijsje kunnen kopen, een voetbaltafel, airhockey, spelcomputers met een echte racewagen, een reuzen 4 op een rij, een knutseltafel en een legohoek.

Speciale Limonade en Oppas

Terwijl ouders genieten van hun maaltijd, drinken kinderen aan tafel speciale toverlimonade. In de speelkelder is er altijd een oppas aanwezig om een oogje in het zeil te houden. Als het eten op tafel komt, worden de kinderen opgehaald zodat papa en mama rustig kunnen blijven zitten.

Elke woensdag mogen de kinderen bij de oppas een glittertattoo laten zetten. Op donderdag organiseren we pancake art, waarbij we samen met de kinderen de mooiste pannenkoeken bakken. Vrijdag is een speciale dag met een goochelaar die aan elke tafel een show geeft, wat ook voor de ouders ontzettend leuk is.Als de kinderen naar huis gaan, krijgen ze een muntje voor een cadeautje uit de ballenautomaat of grijpautomaat. Dit zorgt altijd voor een feestelijke afsluiting van het bezoek.

Bij Restaurant Leuk kun je ook volledig verzorgde partijtjes boeken. Kies bijvoorbeeld voor een slijmfeestje of een goochelfeestje, compleet met cupcake versieren en onbeperkt toverlimonade. Partijtjes kunnen ook worden aangevuld met poffertjes of frietjes.

Bij Restaurant Leuk in Bussum staat plezier voorop, zowel voor kinderen als voor ouders. Het restaurant biedt een ontspannen en vrolijke sfeer waar iedereen zich thuis voelt. Kom langs en ervaar zelf hoe Leuk een dagje uit kan zijn!

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 5,0 (uit 5)

Rating van de kids: 5,0 (uit 5)

Restaurant Leuk in Bussum Restaurant Leuk in Bussum Restaurant Leuk in Bussum Restaurant Leuk in Bussum Restaurant Leuk in Bussum Restaurant Leuk in Bussum

Laat een opmerking achter