Johan Cruijff Arena Stadiontour

Johan Cruijff Arena Stadiontour

Voor de echte voetbalfans

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Ben je gek van voetbal? Dan moet je zeker de Johan Cruijff Arena Stadiontour doen! Je krijgt een rondleiding door het stadion van Ajax, en je komt op exclusieve plekken waar normaal gesproken alleen de spelers en staf komen op wedstrijddagen.

Je kan uit verschillende tours kiezen: de Klassieke waarbij je zonder gids in je eigen tempo door het stadion kan lopen. Als je deze tour wilt doen kun je hier tickets boeken. De guided stadion tour waarbij je met een gids rondloopt die je de mooiste verhalen vertelt waardoor het stadion echt tot leven komt. Je kan ook de Vip-stadiontour boeken: Neem een kijkje in exclusieve ruimtes zoals een skybox en de Koninklijke Loge. Voor de VIP tour boek je hier tickets. Als laatste heb je de Matchday stadion tour. Als je al in het gezicht bent van een ticket voor de wedstrijd kun je voorafgaand een tour doen door het stadion. Zo krijg je echt de kans om de sfeer van het stadion te proeven en kom je op plekken waar je normaal niet zomaar komt.

De Johan Cruijff Arena Stadiontour is een super leuke activiteit dus voor kinderen die helemaal gek zijn van voetbal, en zeker als ze ook nog eens groot Ajax fan zijn.

Zelf geweest:

Johan Cruijf Arenatour Amsterdam Johan Cruijf Arenatour Amsterdam Johan Cruijf Arenatour Amsterdam Johan Cruijf Arenatour Amsterdam Johan Cruijf Arenatour Amsterdam Johan Cruijf Arenatour Amsterdam

Laat een opmerking achter