Restaurant le Favole

Restaurant le Favole

Italiaans in Spanje

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Restaurant le Favole is een Italiaans restaurant in het centrum van Valencia. Je kan hier heerlijk Italiaans eten en ze hebben er lekkere drankjes. Het hoogtepunt is wel de speeltuin er direct naast. De speeltuin grenst echt direct aan het terras dus je kan je kinderen gewoon in de gaten houden. Ze hebben er schommels, en ook zo’n mand schommel, een glijbaan en nog wat andere kleine speeltoestellen. Onze zoon heeft zich er de hele avond vermaakt. 

Qua drinken hadden wij een fles speciaal bier (we wisten van te voren niet dat ie zo groot was 🫣), ik een typisch Valenciaans drankje maar dan net anders. Overal in Valencia kun je aqua de Valencia drinken, een alcoholisch drankje met sinaasappelsap. Hier hadden ze echter een variant erop met passievrucht. Erg lekker moet ik zeggen!

Qua eten hebben ze diverse antipasti maar dat zijn flinke porties. We hadden niet heel veel honger dus hadden met z’n tweeën 2 voorgerechten gedeeld en dat was genoeg. Voor de kinderen hadden ze lekkere pasta’s en pizza’s. Die je ook gewoon als volwassenen kan eten, dus niet een speciaal kindermenu. Erg lekker.

We vonden restaurant le Favole echt een heel fijn plekje!

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 5,0 (uit 5)

Rating van de kids: 5,0 (uit 5)

Restaurant le Favole Valencia Restaurant le Favole Valencia Restaurant le Favole Valencia Restaurant le Favole Valencia Restaurant le Favole Valencia Restaurant le Favole Valencia

Laat een opmerking achter