Hotel Julien

Hotel Julien

Hotel dicht bij station

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Als je met de trein naar Den Bosch gaat is Hotel Julien een perfecte uitvalsbasis. Het hotel ligt bijna direct als je het station uit komt. Het is een klein boetiekhotel met maar 10 kamers, erg knus dus maar wees er wel op tijd bij met boeken. Ze hebben 4 type kamers. 2 kamers waar je maar met z’n tweeën op kan maar ook 2 kamers waar je met 4 personen op kan. De Junior suite en de suite hebben beide een aparte slaapkamer en een woonkamer met een comfortabele slaapbank. Verder beschikken ze beide over een eigen badkamer, een keukentje en een eigen terras. De suite is groter dan de Junior suite. Het hele hotel beschikt over gratis wifi.

Het is mogelijk om ontbijt bij te boeken voor €20,50 per dag, maar vanuit dit hotel Julien loop je ook heel makkelijk naar bakkerij en lunchroom Jan de Groot (de maker van de Bossche Bol), dit ligt namelijk 2 deuren verder. Hier kun je heerlijk ontbijten of lunchen en het ontbijt hier is maar €9,95 en erg uitgebreid.

Vanuit dit hotel loop je ook makkelijk naar het centrum: 8 minuten lopen naar de markt en 11 minuten lopen naar het Design museum of het Noordbrabants museum. Prima uitvalsbasis dus om de stad te gaan verkennen. En als je naar een hotspot buiten Den Bosch wil ben je zo bij de trein of de bus.

Boek hier je kamer.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter