Bioparc

Bioparc

Ontmoet de Afrikaanse Wildernis

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Bioparc Valencia is een innovatieve dierentuin, ontworpen onder het concept van zoo-immersion, waar bezoekers zich onderdompelen in de leefgebieden van de dieren. Dit maakt het tot een unieke ervaring, niet alleen in Valencia maar in heel Europa. Het park focust op de Afrikaanse fauna en biedt een indrukwekkende nabijheid met dieren zoals leeuwen, giraffen, olifanten, gorilla’s en neushoorns, in ruime omgevingen die hun natuurlijke habitats nabootsen.

Voor kinderen is Bioparc Valencia een fantastisch avontuur. Het biedt hen de kans om de rijkdom van de Afrikaanse dierenwereld te ontdekken en te leren over het belang van natuurbehoud. Door de zoo-immersie ervaring kunnen kinderen en volwassenen zich werkelijk onderdeel voelen van de omgeving.

Bioparc Valencia is ontworpen met het hele gezin in gedachten, waardoor het een ideale bestemming is voor bezoekers van alle leeftijden. Het park organiseert regelmatig workshops en activiteiten die speciaal gericht zijn op kinderen, waardoor ze op een interactieve manier kunnen leren over dieren, hun gewoontes en het ecosysteem. Dit maakt een bezoek aan Bioparc niet alleen leuk maar ook een verrijkende leerervaring.

Een bezoek aan Bioparc Valencia biedt meer dan alleen het bekijken van dieren. Het park heeft ook speelzones voor kinderen, waar ze kunnen spelen en zich uitleven na het verkennen van de dierentuin. Daarnaast zijn er verschillende eetgelegenheden beschikbaar binnen het park, die een breed scala aan opties bieden voor lunch of snacks, perfect voor een pauze tijdens een dag vol ontdekkingen.

Bioparc Valencia ligt gunstig nabij het stadscentrum, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor bezoekers. Het park is een voorbeeld van hoe moderne dierentuinen evolueren naar meer ethische en educatieve instellingen, met een sterke focus op de bescherming van bedreigde soorten en het creëren van een omgeving waarin bezoekers dichter bij de natuur kunnen komen.

Kortom, Bioparc Valencia is een must-visit bestemming voor gezinnen die Valencia bezoeken. Het biedt een unieke kans om in contact te komen met de natuur, te leren over dierenbescherming en te genieten van een onvergetelijke ervaring in een van de meest innovatieve dierentuinen van Europa.
Je kan hier kaartjes kopen.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter