Jardin de las Hesperides

Jardin de las Hesperides

Mythische Citrustuin

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

De Jardin de las Hesperides in Valencia is een betoverende tuin die een eerbetoon is aan de mythologie en de natuur, gelegen in de levendige wijk El Carmen. Deze tuin, een verborgen parel in de stad, is ontworpen met een focus op citrusvruchten, wat een knipoog is naar de Hesperiden uit de Griekse mythologie, de nimfen van de avond en de gouden licht van de zonsondergang die de kostbare gouden appels bewaakten.

Voor gezinnen en bezoekers van alle leeftijden biedt de Jardin de las Hesperides een rustige ontsnapping uit de drukte van de stad, met paden die door geurige citrusbomen slingeren, en kunstwerken en fonteinen die het landschap sieren. Kinderen zullen genieten van het verkennen van de tuinen, het ontdekken van de verschillende soorten planten en het spelen in de open ruimtes.

Gelegen in de wijk El Carmen, biedt de dit park niet alleen een prachtige natuurlijke omgeving, maar ook een perfect startpunt voor het verkennen van een van de meest boeiende delen van Valencia. El Carmen staat bekend om zijn kronkelende straatjes, historische gebouwen, kleurrijke street art en gezellige cafés, waardoor het een genot is om doorheen te wandelen zowel voor volwassenen als kinderen.

Het bezoeken van de Jardin de las Hesperides biedt een unieke combinatie van natuur, cultuur en geschiedenis, waardoor het een ideale bestemming is voor iedereen die op zoek is naar een ontspannen en leerzame ervaring in Valencia. Of je nu geïnteresseerd bent in botanie, mythologie, of gewoon wilt genieten van een rustige wandeling in een prachtige omgeving, de Jardin de las Hesperides en de omliggende wijk El Carmen bieden een rijke en veelzijdige ervaring voor bezoekers van alle leeftijden.

De Jardin de las Hesperides ligt naast de Botanische tuinen dus leuk met elkaar te combineren.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter