Prasonisi strand

Prasonisi strand

Zwemmen aan Twee Zeezijden

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Prasonisi Beach, gelegen op het prachtige eiland Rhodos, is een waar paradijs voor gezinnen die op zoek zijn naar avontuur en ontspanning. Dit unieke strand staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid en de bijzondere eigenschap dat het aan beide zijden wordt omringd door de Egeïsche Zee en de Middellandse Zee. Dit zorgt niet alleen voor adembenemende uitzichten, maar ook voor unieke mogelijkheden voor wateractiviteiten.

Voor kinderen is Prasonisi strand een speeltuin van mogelijkheden. Aan de ene kant kunnen ze zich vermaken met zwemmen en spelen in het kalme, ondiepe water van de Egeïsche Zee, terwijl aan de andere kant, waar de golven van de Middellandse Zee krachtiger zijn, oudere kinderen en tieners kunnen genieten van spannendere activiteiten zoals surfen of bodyboarden.

Daarnaast biedt het strand ook mogelijkheden om te snorkelen, waar kinderen kunnen kennismaken met de kleurrijke onderwaterwereld van de Egeïsche Zee. Voor gezinnen die graag samen actief zijn, kunnen er strandspelletjes worden gespeeld of kunnen ze samen de omgeving verkennen tijdens een ontspannende wandeling langs de kustlijn.

Met de voorzieningen zoals toiletten en eetgelegenheden in de buurt, en de vriendelijke sfeer die het strand kenmerkt, is Prasonisi Beach de ideale bestemming voor een dagje plezier en ontdekking met het hele gezin.

Zelf geweest:

Parsonisi strand Rhodos

Laat een opmerking achter