Limni strand

Limni strand

Rust en Schoonheid aan de Westkust

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Limni strand is een absoluut juweeltje aan de westkust van Rhodos, een verlaten strand met prachtig goudgeel zand. Dit idyllische strand biedt een serene en ongerepte omgeving die moeilijk te vinden is op de meer toeristische plekken van het eiland. De rust en natuurlijke schoonheid maken Limni tot een van die zeldzame plekken waarvoor je graag terug zou willen keren.

Met zijn uitgestrekte zandvlaktes en kristalheldere water is Limni de perfecte locatie voor een ontspannen dagje weg van de drukte. Of je nu wilt zonnebaden, zwemmen of gewoon genieten van de stilte en de schoonheid van de natuur, dit strand biedt het allemaal. Het afgelegen karakter zorgt ervoor dat je hier vaak bijna alleen bent, waardoor je kunt genieten van een werkelijk unieke en privé strandervaring.

Limni strand is niet alleen een visueel spektakel, maar ook een plek waar je tot rust kunt komen en de tijd kunt vergeten. Het is een strand dat zeker op je lijst moet staan bij een bezoek aan Rhodos, en eenmaal ontdekt, zul je ongetwijfeld de drang voelen om steeds weer terug te keren naar deze paradijselijke plek. Leuk te combineren met een bezoek aan het kasteel van Kritinea, zeker mooi met zonsondergang.

Zelf geweest:

Limni strand Rhodos Limni strand Rhodos

Laat een opmerking achter