Kritinia

Kritinia

Verken Historische Schoonheid en Uitzichten

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Kritinia, een pittoresk dorp ten zuiden van Rhodos-stad, is een groene oase die je zeker moet bezoeken. Hoewel het dorp zelf niet veel bezienswaardigheden heeft, behalve een kerk en een museum, ligt de echte attractie enkele kilometers ten noorden van het dorp: Kritinia Castle. Dit kasteel is een perfecte stop tijdens een eilandtour en biedt adembenemende uitzichten over de Egeïsche Zee, vooral bij zonsondergang.

Voor een onvergetelijke dagtrip raden we aan om te beginnen op het strand van Prasonisi. Daarna kun je richting het prachtige, verlaten strand van Limni reizen, ideaal voor een picknick. Vervolgens rijd je naar Monolithos, waar je geniet van een schitterend uitzicht over de zee. Eventueel kun je een tussenstop maken bij Fourni Beach voordat je je dag afsluit bij Kritinia Castle. Vanaf de weg tussen Monolithos en Kritinia heb je ook adembenemende uitzichten over de Egeïsche Zee, die nog indrukwekkender zijn bij zonsondergang.

Eindig je dag bij Kritinia Castle, waar de vergezichten werkelijk spectaculair zijn. Deze route biedt een perfecte combinatie van natuur, zeegezichten en historische bezienswaardigheden, en is een geweldige manier om de schoonheid van Rhodos te ontdekken.

Zelf geweest:

Kritinia Rhodos Kritinia Rhodos

  • Adres

    Epar.Od. Ialisou-Katavias 15, Siana 851 08, Rhodos

  • Leeftijd

    Alle leeftijden

Laat een opmerking achter