Marbella Playa Hotel

Marbella Playa Hotel

Geniet van Andalusische Charme Aan Zee

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Het Marbella Playa Hotel is een charmant 4-sterrenhotel aan het strand, slechts 7 km verwijderd van het bruisende centrum van Marbella. Dit resort, geïnspireerd door de schilderachtige stijl van een Andalusisch dorp, biedt een unieke verblijfservaring met zijn volledig uitgeruste huisjes die zorgen voor een comfortabele en gezellige sfeer.

Perfect voor gezinnen, het hotel heeft een verwarmd zwembad dat compleet is uitgerust met een speeltuin, ideaal voor de kleintjes om veilig te spelen en plezier te hebben. De faciliteiten van het hotel zijn ontworpen met het oog op plezier en ontspanning voor alle leeftijden. Het biedt een uitgebreide animatieservice die zorgt voor vermaak gedurende de dag en avond. Voor de jongere gasten is er een miniclub en voor de tieners een tienerclub, waardoor het een ideale keuze is voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden.

Een bijzonder voordeel van het Marbella Playa Hotel is dat het verblijf voor twee kinderen gratis is, wat het een aantrekkelijke optie maakt voor gezinnen die op zoek zijn naar een betaalbare vakantie zonder in te leveren op kwaliteit en plezier.

Of je nu wilt ontspannen aan het zwembad, wilt genieten van de directe toegang tot het strand of de lokale cultuur van Marbella wilt verkennen, het Marbella Playa Hotel biedt een perfecte mix van ontspanning, entertainment en comfort. Het is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke vakantie aan de Costa del Sol.

Laat een opmerking achter