Mundomar

Mundomar

Dolfijnen en meer

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Mundomar is eigenlijk het Dolfinarium van Benidorm, maar mijn persoonlijke mening: nog veel mooier. Wat een prachtig aangelegd park is dit. Het ligt op de heuvels van Benidorm en je hebt op meerdere plekken een prachtig uitzicht. Het hele park is voorzien van mooie bomen en planten en kleurrijke bloemen. Via leuke kronkelweggetjes loop je naar boven om zo het hele park te kunnen zien.

Waar we in het Dolfinarium met name zee dieren hebben, zijn hier ook veel andere dieren. Je komt binnen bij de flamingo’s die echt een prachtige roze kleur hebben. Ze hebben er stokstaartjes, schildpadden, verschillende soorten vogels, aapjes, lemurs (soort van ringstaartmakies), otters, dik-diks, meerkatten, gordeldieren, zeeleeuwen en natuurlijk dolfijnen.

Er zijn 3 verschillende shows: een vogelshow, een zeeleeuwenshow en een dolfijnenshow. Alle 3 de shows zijn 2 keer per dag te zien. Wij hebben ze alle 3 gedaan en de dolfijnenshow zelfs 2 keer omdat de kinderen (en wij stiekem ook) hem zo spectaculair vonden.

Daarnaast kun je op de foto met een dolfijn of zeeleeuw (beide van de voren te boeken) of in de kooi bij de lemurs, of met papegaaien.

Bovendien zit er ook nog een speeltuin in het park waar de kinderen nog even lekker kunnen spelen.

We vonden het echt een super tof en mooi park en raden deze dan ook zeker aan als je in de buurt bent. Vanuit de oude stad van Benidorm is het zo’n 10 minuutjes met de auto. Koop hier je tickets. Mundomar ligt naar het waterpark Aqualandia en deze parken horen ook bij elkaar. Zeker leuk om te combineren. Dat kan via dit ticket.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 5,0 (uit 5)

Rating van de kids: 5,0 (uit 5)

 

Mundomar Benidorm Mundomar Benidorm Mundomar Benidorm  Mundomar Benidorm Mundomar Benidorm Mundomar Benidorm Mundomar Benidorm Mundomar Benidorm Mundomar Benidorm Mundomar Benidorm    Mundomar Benidorm

 

Laat een opmerking achter