Binnenspeeltuin Candy Castle Speelparadijs

Binnenspeeltuin Candy Castle Speelparadijs

Spelen in de kerk

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Candy Castle Speelparadijs is een leuke binnenspeeltuin die er ook nog eens heel mooi uitziet. Het is namelijk gevestigd in een recentelijk gerestaureerde, monumentale kerk. De combinatie van de speelattributen en het interieur van de gerestaureerde kerk laat een imposante indruk achter. Je kan hier ook kinderfeestjes geven en dan kun je kiezen uit een van de leuke thema kamers om je taartje te eten. Zo hebben ze de kamers Pokemon, Pop-it en een Tiktok kamer. De binnenspeeltuin is heerlijk kleurrijk met allemaal gekleurde stoelen en gezellige ballen en luchtballonen aan het plafond. Je kan hier (zoals in alle binnenspeeltuinen) klimmen, klauteren, glijden en in de ballenbak. Ook hebben ze er een kartbaan. Tegen betaling van 1 euro mag je een rondje karten en kun je lekker racen met je vriendjes en vriendinnetjes.

Aan de ouders is ook gedacht doormiddel van een meer dan comfortabel interieur, snelle wifi, goede food and beverage en de juiste service.

Denk eraan dat je sokken meeneemt (ook als je als ouders even mee gaat klimmen met je kids) want zonder sokken mag je niet spelen. Het is niet toegestaan om eigen consumpties te nuttigen en hier zijn ze behoorlijk streng op. Voor meer informatie kijk je hier.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter