Stadsmuzikanten Express

Stadsmuzikanten Express

Stad bekijken vanuit de trein

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

De Stadsmuzikanten Express is de ideale manier om veel van de stad te zien zonder moe te worden. Dit is namelijk een toeristen treintje die je langs alle hoogtepunten van de stad rijdt. Het is een leuk rood wit treintje die lekker opvalt in de stad. De Stadsmuzikanten Express is dus een leuke en makkelijke manier dus om toch het een en ander van de stad te zien zonder dat de kinderbeentjes heel moe worden.

Je kan kiezen uit 2 verschillende routes: Tour 1, de Binnenstad, rijdt je rond op de Marktplatz, die Weserpromenade Schlachte, den Wall, am Schnoorviertel en die Kulturmeile. Deze tour duurt 34 minuten. Tour 2, Uberseestadt, rijdt langs de rivier de Wesel naar de Uberseestadt. Ervaar de transformatie van de oude haven naar een modern gebied met verschillende recreatieve mogelijkheden, kunst, cultuur, gastronomie en spannende architectuur. Deze rit duurt 75 minuten. Beide routes vertrekken vanaf de Marktplaats (Am Markt). Route 1 is een route die vaak ook lopend wel goed te doen is omdat het allemaal niet heel ver uit elkaar ligt. Bovendien is de wijk Schnoor ook echt wel heel leuk om zelf rond te lopen en de leuke winkeltjes, restaurants en cafeetjes te ontdekken. Route 2 is echt een wat langere route. Deze is te voet waarschijnlijk echt wel te lang. Ideaal dus om deze met een treintje te doen.

De Stadsmuzikanten Express is dus een leuke en makkelijke manier dus om toch het een en ander van de stad te zien zonder dat de kinderbeentjes heel moe worden.

Zelf geweest:

Stadsmuzikanten Express Bremen Stadsmuzikanten Express Bremen

Laat een opmerking achter