Gelatiamo

Gelatiamo

Beste huisgemaakte Italiaanse ijsbeleving

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Als je in Rhodos stad bent, mag je de eenvoudige, pretentieloze ijssalon Gelatiamo niet missen, slechts honderd meter van de boulevard verwijderd. Deze plek biedt een verfrissende traktatie na een dag vol zon en zee. De verschillende smaken zijn echt een openbaring en zorgen elke keer weer voor een smaaksensatie.

Wat deze ijssalon zo bijzonder maakt, is dat ze het beste en enige salon met huisgemaakt Italiaans gelato op het eiland zijn, gelegen in Nioxori. Ze zijn geen franchise, maar echte producenten van vers huisgemaakt Italiaans ijs en sorbet, bereid met de fijnste en meest verse ingrediënten en fruit.

De passie en toewijding voor kwaliteit proef je in elke hap. Van romige gelato tot verfrissende sorbets, er is voor ieder wat wils. Het is de perfecte plek om jezelf te trakteren op iets bijzonders en echt iets wat je verdient.
Daarnaast heeft Gelatiamo ook spelletjes en speelgoed, dus de kinderen kunnen zich goed vermaken terwijl jij rustig van je ijsje geniet.
Dus als je in de buurt bent, maak dan die kleine omweg. Het is absoluut de moeite waard voor het beste ijs dat je op de eilanden kunt krijgen. Deze ijssalon is een must-visit voor elke ijsliefhebber die op zoek is naar een authentieke en heerlijke ervaring op Rhodos.

Zelf geweest:

Gelatiamo Rhodos Gelatiamo Rhodos Gelatiamo Rhodos Gelatiamo Rhodos

Laat een opmerking achter