Eifelpark Kronenburger See

Eifelpark Kronenburger See

Familieplezier in de Eifel

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Eifelpark Kronenburger See biedt een heerlijk verblijf te midden van de prachtige Eifel, vlakbij Burghaus Kronenburg en Schullandheim.

De accommodaties van Eifelpark Kronenburger See zijn perfect voor gezinnen, met gezellige bungalows die geschikt zijn voor verschillende groottes. Sommige verblijven hebben zelfs een eigen terras voor ontspanning in de buitenlucht.

Voor kinderen is er genoeg te beleven in Eifelpark Kronenburger See. Van een avontuurlijke speeltuin tot een verfrissend zwembad, er is altijd wel iets om de kleintjes bezig te houden. Bovendien worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd voor kinderen van alle leeftijden.

Gasten kunnen genieten van een heerlijk ontbijt in het restaurant van Eifelpark Kronenburger See, voordat ze de prachtige omgeving gaan verkennen. Sommige accommodaties hebben een volledig uitgeruste keuken, perfect voor gezinnen die graag zelf koken.

Hoewel specifieke details zoals de capaciteit van de kamers niet worden vermeld, biedt Eifelpark Kronenburger See comfortabele accommodaties voor gezinnen. De ligging in de buurt van Burghaus Kronenburg en Schullandheim maakt het een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving.

Laat een opmerking achter