City tour Cityrama

City tour Cityrama

Wandelavonturen in Boedapest

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Verken Boedapest op een leuke en flexibele manier met City Tour Cityrama. Of je nu de vrijheid van onafhankelijke verkenning verkiest of de begeleiding van een georganiseerde tour, deze ervaring is geschikt voor iedereen.

Vertrekkend om de hoek van de Grote Synagoge, stelt deze tour je in staat om het hart van de stad te verkennen te voet. Het is een leuke manier om de bezienswaardigheden en geluiden van de levendige straten van Boedapest in je op te nemen.

De route is aanpasbaar, geschikt voor zowel doorgewinterde wandelaars als ontspannen wandelaars. Verwacht ongeveer 2 tot 3 uur door de stad te lopen, waarbij je een comfortabele afstand aflegt zonder je opgejaagd te voelen.

Tijdens de City tour van Cityrama kom je een veelheid aan attracties tegen, van prachtige architectuur tot levendige marktplaatsen. Elke stap onthult een nieuw facet van de rijke cultuur en geschiedenis van Boedapest, waardoor een boeiende en meeslepende ervaring ontstaat voor alle leeftijden.

Gezinnen zijn welkom op deze wandeltocht en kinderen van alle leeftijden kunnen deelnemen. Als je kleintjes hebt, kun je een kinderwagen meenemen.

Combineer deze wandeltocht met een bezoek aan nabijgelegen attracties zoals de Grote Synagoge of een ontspannen maaltijd bij Restaurant Fuego. Het is de perfecte manier om verkenning te combineren met ontspanning, en zo het beste van Boedapest op jouw eigen tempo te ontdekken.

Als je een city pass van Budapest hebt is de wandeling gratis.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter