Museum of sweets and selfies

Museum of sweets and selfies

Zoete Herinneringen en Selfie Plezier

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Het Museum of Sweets and Selfies in Budapest is een unieke attractie die bezoekers van alle leeftijden aanspreekt, maar het is vooral een paradijs voor kinderen. Dit moderne museum biedt een kleurrijke en interactieve ervaring waar de wereld van zoetigheden en de kunst van selfies samenkomen. Het is perfect gelegen voor gasten die verblijven in Central King Appartement, waardoor het een gemakkelijke en leuke activiteit is om toe te voegen aan de reisplanning.

Dit museum is niet je standaard museum; het is een speeltuin van visuele verrassingen met diverse kamers en installaties die alle zintuigen prikkelen. Van reusachtige nepgebakjes tot een bad vol met ‘marshmallows’. Elke kamer biedt een nieuwe en spannende achtergrond voor de perfecte foto. Kinderen zullen dol zijn op de levendige kleuren en de kans om te poseren met gigantische ijsjes of in een kamer gevuld met nepzoetigheden.

Specifiek voor kinderen, biedt het Museum of Sweets and Selfies tal van interactieve elementen die hen uitnodigen om te spelen en te verkennen. Het is een uitstekende manier voor hen om creatief te zijn en hun eigen verhalen te creëren met de unieke achtergronden. Het museum is leuk voor alle leeftijden, maar kinderen tussen de 4 en 14 jaar zullen zich waarschijnlijk het meest vermaken met de interactieve en visuele aspecten van de tentoonstellingen.

Naast de onvergetelijke foto’s en plezier, ligt het Museum of Sweets and Selfies dicht bij enkele van de beste eetgelegenheden van Budapest, zoals de Hummus Bar en Pata Negra. Dit maakt het een ideale daguitstap, waar gezinnen kunnen genieten van een dag vol avontuur en vervolgens de lokale culinaire delicatessen kunnen verkennen.

Je kan hier direct je kaartjes kopen. Met de Budapest Card krijg je 10% korting.

Zelf geweest:

Museum of Sweets and Selfies Museum of Sweets and Selfies Museum of Sweets and Selfies Museum of Sweets and Selfies Museum of Sweets and Selfies Museum of Sweets and Selfies

Laat een opmerking achter