Camping Mölke

Camping Mölke

Relaxte camping met veel te doen

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Camping Mölke is een hele toffe en relaxte camping in Overijssel. We waren hier met een groep vrienden en met de kinderen. Ze hebben er super leuke en mooie accomodaties, veelal voorzien van eigen sanitair (wat ik stiekem toch wel heel fijn vind). Zelf zaten we in een Dome, een hele gezellige tent met alles erop en eraan, er zat zelfs een vaatwasser in. Voor de tent is een ruim terras met lekkere stoelen en ook nog een picknick tafel. Maar bij slecht weer kun je ook heel goed in de tent zitten. Vrienden van ons zaten in een 5 persoons safari tent, wat echt een enorm ding is.

Op de camping is van alles te doen. Er is een binnenzwembad, een hele leuke binnenspeeltuin met zand (waar onze kinderen de helft van de dag te vinden waren), je kan er fluisterbootjes, kano’s en sups huren en je kan er bowlen. Daarnaast hebben ze er een restaurant, een snackbar, een pizzeria en een terras waar je lekker kan borrelen of wat kan eten. Ook is er een klein strandje, een voetbalveld en overal zijn er wel speeltuinen. Daarnaast hebben ze er ook nog animatie wat voor de meeste dingen gratis is. De camping is niet zo heel groot, wat wij zelf heel fijn vonden zodat onze kinderen zelf lekker op pad konden en gewoon overal zonder ons heen konden.

De sfeer op de camping is heel relaxed en overal vind je hangmatten en zitjes om lekker met elkaar te genieten. Bij aankomst staat er een kraampje waar je gratis limonade, wafels en hartjes donuts kan pakken dus je voelt je gelijk helemaal welkom. De kinderen waren helemaal verdrietig toen we naar huis moesten, dus wij komen volgend jaar zeker weer terug bij camping Mölke!

Kan jij niet wachten om hier ook heel te gaan? Boek dan hier de camping.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 5,0 (uit 5)

Rating van de kids: 5,0 (uit 5)

Camping Molke Camping Molke Camping Molke Camping Molke Camping Molke Camping Molke Camping Molke Camping Molke Camping Molke Camping Molke Camping Molke

Laat een opmerking achter