Aparthotel Adagio Paris

Aparthotel Adagio Paris

Kindvriendelijke Aparthotels

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Aparthotel Adagio Paris heeft meerdere vestigingen in Parijs en 2 daarvan zijn heel fijn om met kinderen heen te gaan.

Aparthotel Adagio Paris Montmartre

Dit hotel ligt in het 18de arrondissement de gezellige wijk Montmartre op 5 minuten lopen van de Sacre Coeur. Een super leuke wijk om doorheen te slenteren en vanuit hier een ook mooie uitvalsbasis om de andere hotspots van Parijs te verkennen. Het hotel heeft studios voor 3 personen of een appartement voor 4 personen. Zowel de studio als het appartement hebben en keukentje dus ideaal als je met de kids gewoon even lekker thuis wil ontbijten. Of wellicht na een lange dag door Parijs thuis eten. Je kan ook ontbijten bij het hotel. Bovendien kun je je auto er parkeren (betaald).

Je betaalt voor de Studio voor 3 personen vanaf €175,- en het appartement voor 4 personen vanaf €235,-. Hier kun je je kamer boeken.

Aparthotel Adagio Paris Centre Tour Eiffel 

Dit hotel ligt zoals de naam al doet vermoeden in de buurt van de Eiffeltoren. Het ligt in het 15de arrondissement en dicht bij de Seine. Vanuit hier ben je met de metro zo bij alle hotspots van Parijs. Dit hotel heeft kamer tot en met 6 personen, waarbij de 6 persoonskaper bestaat uit 2 slaapkamers. Ook hier hebben alle kamers een eigen keuken. Je kan dus je eigen ontbijt maken, maar tegen betaling kun je ook gebruik maken van het ontbijt buffet. En dit hotel heeft ook nog een zwembad (binnen) waar gratis gebruik van kan worden gemaakt. Heerlijk na een dagje lopen door Parijs even een plons in het bad nemen.

Hier boek je een kamer voor 4 personen vanaf €231,- euro en voor 6 personen vanaf €424,- . Je kunt je kamer hier boeken.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter