Parc du Petit Prince

Parc du Petit Prince

Gezellig overzichtelijk pretpark

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Le Parc du Petit Prince is een leuk pretpark met veel verschillende attracties. Ze hebben er wat spannendere attracties zoals de achtbanen, een ballon die hoog de lucht in gaat, de luchtbar die je naar 35 meter hoogte brengt, de waterbaan of de zweefmolen. Daarnaast hebben ze diverse familie attracties, zoals een treintje, vossen waar je op kan rijden, kabelbanen en glijbanen of een doolhof. Ook kun je je laten schminken en hebben ze attracties voor de echte kleintjes zoals vliegtuigjes, een waterparkje en een luchtkussen. Naast de attracties hebben ze er diverse dieren die je mag aaien, of een vogelshow. Ze hebben ook nog een paar andere shows. Er wordt wel met name Frans gesproken maar het is wel te volgen. Echt een leuk park om je een halve tot hele dag te vermaken. Uiteraard is er ook een horeca gelegenheid aanwezig. Koop hier je tickets.

Le Parc du Petit Prince is een themapark gebaseerd op het boek Le petit prince van Antoine de Saint-Exupéry. Ik ken het zelf niet maar in Frankrijk is het vrij bekend. De attracties zijn dan ook gebaseerd op scenes uit dit boek. Leuk dus om deze van te voren te lezen.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 4,5 (uit 5)

Rating van de kids: 5,0 (uit 5)

Le Parc du Petit Prince Le Parc du Petit Prince Le Parc du Petit Prince  Le Parc du Petit Prince Le Parc du Petit Prince Le Parc du Petit Prince Le Parc du Petit Prince Le Parc du Petit Prince

Laat een opmerking achter