Jocomo Parc

Jocomo Parc

Kamperen in Prachtige Vlaamse Natuur

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Jocomo Parc, gelegen in Lanaken aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen, biedt een ideale kampeerervaring voor natuurliefhebbers. Dit uitgestrekte park van 31 hectare ligt te midden van een van de grootste bos- en natuurgebieden van Vlaanderen, een prachtige omgeving van 5700 hectare met dennenbossen, beekvalleien en heidevelden.

Of je nu met een toercaravan, stacaravan, camper of tent reist, Jocomo Parc heeft voor iedereen een plekje. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra-aansluitingen en watertappunten, wat het verblijf extra comfortabel maakt. Voor wie geen eigen kampeermiddel heeft, zijn er hikershutten en safaritenten beschikbaar. Deze accommodaties zijn perfect voor een overnachting na een dag vol activiteiten zoals fietsen of wandelen in het park.

De faciliteiten op Jocomo Parc zijn uitgebreid en bieden voor elk wat wils. Het openluchtzwembad is ideaal voor een verfrissende duik op warme dagen, terwijl de roeivijver en visvijver uitnodigen tot ontspannende momenten aan het water. Sportievelingen kunnen zich uitleven op de tennisbaan, het voetbalveld of bij de buitenfitness. Voor een gezellig samenzijn zijn er een taverne, poolbar en een recreatieteam dat diverse activiteiten organiseert.

Kinderen kunnen zich urenlang vermaken in de speeltuin en bij de buitenfitness. En voor degenen die houden van een potje jeu de boules of badminton, zijn er speciale banen beschikbaar. Met een wasserette op het terrein is ook aan praktische gemakken gedacht.

Jocomo Parc biedt een perfecte mix van natuur, ontspanning en activiteiten, wat het een ideale bestemming maakt voor een kampeervakantie in Vlaanderen. Of je nu op zoek bent naar avontuur of rust, dit park heeft het allemaal.

Zelf geweest:

Jocomo Park Jocomo Park Jocomo Park Jocomo Park Jocomo Park Jocomo Park Jocomo Park Jocomo Park

Laat een opmerking achter