Camping Kikmolen

Camping Kikmolen

Natuurlijke Ontspanning in Belgisch Limburg

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Camping Kikmolen, gelegen in het hart van het RivierPark Maasvallei en aan de rand van Nationaal Park Hoge Kempen, biedt de ultieme ontsnapping voor natuurliefhebbers. Deze unieke locatie is ideaal voor fiets- en wandeltochten door de prachtige Limburgse natuur. Met het uitgebreide fietsroutenetwerk, dat bekend staat als Limburg Fietsparadijs, ben je direct verbonden met de mooiste natuurparels, pittoreske dorpjes en bruisende steden. Camping Kikmolen ligt pal op knooppunt 60, waardoor je direct op pad kunt.

Voor degenen die een dagje stad willen, ligt de wereldstad Maastricht op slechts een kwartiertje rijden. Zo combineer je gemakkelijk een rustige natuurvakantie met stedelijke avonturen.

Camping Kikmolen biedt alle moderne faciliteiten die je van een hedendaagse camping mag verwachten. De goed verzorgde, moderne sanitaire gebouwen en wassalon zorgen voor comfort tijdens je verblijf. Het grote natuurzwembad met twee sensationele waterglijbanen is een absolute trekpleister voor jong en oud. Voor een snelle hap is er een frituur, en de uitgebreide supermarkt biedt alles wat je nodig hebt. De gezellige brasserie met terras biedt een prachtig uitzicht op het natuurzwembad, waardoor je kunt ontspannen met een drankje terwijl je de omgeving bewondert.

Kinderen vermaken zich uitstekend in de speeltuinen en op de diverse sport- en speelvelden. Voor een extra beleving kun je een wandeling maken met een Nationaal Park Ranger, die je alles vertelt over de gevarieerde natuur van het gebied.

Of je nu op zoek bent naar avontuur of rust, Camping Kikmolen biedt een perfecte mix van beide. Het is de ideale bestemming voor een onvergetelijke vakantie midden in de natuur.

Zelf geweest:

Camping Kikmolen Camping Kikmolen Camping Kikmolen

Laat een opmerking achter