Noordbrabants museum

Noordbrabants museum

Op zoek naar de dieren

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Noordbrabants museum is het museum voor kunst, geschiedenis en cultuur. Is dat nou echt ook leuk voor de kids hoor ik je denken. Ja, want bij dit museum organiseren ze van alles voor de kids. Zo is het ook zondag familie zondag. Daarnaast kunnen de kids op dieren safari. Door middel van een speurtocht lopen ze misschien wel door het oudste deel van het museum, namelijk het paleis. Zoek goed want hier zul je alle dieren terugvinden op de schilderijen. De route gaat zowel door de vaste als de tijdelijke voorstellingen heen en duurt ongeveer een uur. De kids maken tekeningen van de dieren en puzzelen met de letters van de antwoorden. Na afloop ligt er voor alle speurders een leuke verrassing klaar bij de balie.

Op de website van Noordbrabants museum kun je ook allerlei leuke opdrachten vinden om zo thuis je eigen museum te maken. Leuk voor kinderen vanaf 4 jaar. Kijk hier voor alle informatie. Leuk om na het bezoek aan het museum te doen.

Er zit ook een museum brasserie bij waar je een drankje kan drinken of een hapje kan eten. En natuurlijk serveren ze ook de echte Bossche Bollen van Jan de Groot. Bovendien hebben ze een museum shop. Dit is gecombineerd met het Design Museum en de shop vind je dan ook naast de ingang van het Design museum.

Koop je tickets hier voor het Noordbrabants museum.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter