Stadsstrand Pllek

Stadsstrand Pllek

op het strand in Amsterdam

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Op zoek naar een leuke plek in Amsterdam waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven? Dan is Stadsstrand Pllek op de NDSM-werf echt iets voor jullie! Dit unieke stadsstrand heeft alles in huis voor een onvergetelijke dag voor het hele gezin.

Elke zondagmiddag tussen 13:00 en 16:00 uur verandert Pllek in een waar kinderparadijs dankzij Ruige Rakkers. Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen hier hun hart ophalen met een scala aan activiteiten. Of je kleine nu dol is op circusspelletjes, creatieve knutselprojecten of gewoon lekker buiten wil ravotten, bij Pllek kan het allemaal. Ze hebben hier zelfs een aparte webpagina voor!

Het leuke van Ruige Rakkers is dat het vrij inlopen is. Je hoeft je dus niet vooraf aan te melden. Dit maakt het extra relaxed voor ouders en zorgt ervoor dat de kinderen meteen kunnen beginnen aan hun avontuur. De hele middag staat in het teken van plezier en fantasie. Nieuwe vriendjes maken, de wildste spelletjes spelen en de mooiste creaties maken – het kan allemaal bij Pllek.

Naast de zondagse activiteiten biedt Stadsstrand Pllek nog veel meer. Het strand zelf is een heerlijke plek om te ontspannen terwijl de kinderen in het zand spelen of een duik nemen in het water. En als je trek krijgt, kun je terecht in het gezellige restaurant met een prachtig uitzicht over het IJ.

Dus, als je op zoek bent naar een leuke, kindvriendelijke activiteit in Amsterdam, dan is een bezoekje aan Stadsstrand Pllek zeker de moeite waard. Pak de zonnebrandcrème, neem een handdoek mee en maak je klaar voor een dag vol plezier en avontuur bij Pllek!

Zelf geweest:

Stadsstrand Pllek Amsterdam Stadsstrand Pllek Amsterdam Stadsstrand Pllek Amsterdam Stadsstrand Pllek Amsterdam  Stadsstrand Pllek Amsterdam Stadsstrand Pllek Amsterdam  Stadsstrand Pllek Amsterdam

Laat een opmerking achter