Calle Poeta Querol

Calle Poeta Querol

Luxe Winkelervaring

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Calle Poeta Querol is een van de meest elegante en exclusieve winkelstraten in Valencia, bekend om zijn luxe boetieks, designerwinkels en verfijnde architectuur. Deze charmante straat, genesteld in het hart van de stad, is zeker leuk voor als je met tieners bent die graag een een glimp op willen vangen van de luxe.Hier kun je heerlijk window shoppen voor high-end fashion en unieke geschenken.

Ook liggen er in de omgeving diverse pleinen en cafés waar gezinnen kunnen pauzeren voor een verfrissend drankje of een smakelijke snack.

Calle Poeta Querol ligt dicht bij enkele van de belangrijkste culturele attracties van Valencia, waaronder de Kathedraal van Valencia, Plaza de la Reina en het historische La Lonja de la Seda. Dit maakt het gemakkelijk voor gezinnen om een bezoek aan deze elegante winkelstraat te combineren met het verkennen van enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van de stad.

Samengevat, hoewel Calle Poeta Querol misschien primair bekend staat om zijn winkelmogelijkheden, biedt deze straat en zijn omgeving een breed scala aan activiteiten en bezienswaardigheden die leuk zijn voor het hele gezin. Van het bewonderen van luxe mode tot het verkennen van nabijgelegen culturele schatten, de winkelstraat is een prachtige bestemming in Valencia die een verfijnde touch toevoegt aan elke familievakantie.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 3,5 (uit 5)

Rating van de kids: 3,5 (uit 5)

 

 • Adres

  C. del Poeta Querol, Ciutat Vella, 46002 València, Valencia

 • Leeftijd

  Vanaf 8 jaar

 • Openingstijden

  Verschilt per winkel

 • Extra informatie

  Op deze kaart zie je waar alle hotspots liggen

Laat een opmerking achter