Tropicarium

Tropicarium

Ontdek de onderwaterwereld

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Budapest biedt een wereld vol avontuur voor gezinnen, en het Tropicarium is daar een perfect voorbeeld van. Het Tropicarium is een plek waar kinderen kennis maken met fascinerende zeedieren van over de hele wereld. Van kleurrijke vissen tot indrukwekkende haaien, het is een unieke kans om de wonderen van de oceaan te ontdekken. Het interactieve ontwerp moedigt nieuwsgierige geesten aan om te verkennen en te leren.

Wat maakt het Tropicarium speciaal voor kinderen? Het is een educatieve en vermakelijke ervaring in één. Er zijn speelgebieden waar kinderen kunnen spelen en leren over het behoud van het mariene ecosysteem. Het is een geweldige manier om de betoverende wereld onder de golven te verkennen.

Het Tropicarium is het hele jaar door actief, waardoor het een ideale bestemming is, ongeacht het seizoen. Of het nu zomer of winter is, er is altijd iets nieuws te ontdekken in deze onderwaterwereld. Aanbevolen voor kinderen van alle leeftijden, belooft het een onvergetelijke ervaring te zijn voor het hele gezin.

En loop van te voren even binnen bij de Pirate Shop, want die ligt daar namelijk heel dicht bij. Kun je gelijk wat lekkere snoepjes kopen voor tijdens het bezoek aan Tropicarium.

Met de Budapest City Card krijg je 15% korting op de entree.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter