Spoorweg Museum

Spoorweg Museum

Alles over de trein

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Het Spoorweg museum is een leuk museum voor jong en oud. Het is een super interactief museum waar je echt mee genomen worden in de treinen wereld. Je ziet hier allerlei verschillende treinen staan. Van hele oude treinen tot de trein waar de koningin vroeger mee reisde. Je kan er modeltreinen vinden en voorbeelden van de trein van de toekomst.

Daarnaast zijn er een aantal leuke dingen voor de kids. Zo heb je de Stalen Monsters, een soort achtbaantje waarbij je in een vervoerskarretje rond rijdt en van alles om je heen ziet over treinen. Er zitten wat versnellinkjes in en andere leuke “achtbaan” effecten. Verder kun je zelf machinist spelen en ga virtueel met de trein van Den Bosch naar Utrecht waarbij je moet reageren op de seinen die je langs het spoor ziet. Je kan spelen voor machinist, stoker of remmer bij de Vuurproef waarbij je in een trein zit en een mooie 4D film ziet waarbij het lijkt of je echt zelf in die rijdende trein zit. Daarnaast is er een klein treintje waar de kids in kunnen die rond rijdt en een techlap waar ze wat proefjes kunnen doen en zo zijn er nog meer leuke dingen om te doen. Echt een aanrader. Koop hier je tickets voor het Spoorweg museum.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 5,0 (uit 5)

Rating van de kids: 5,0 (uit 5)

Spoorwegmuseum Utrecht Spoorwegmuseum Utrecht Spoorwegmuseum Utrecht Spoorwegmuseum Utrecht Spoorwegmuseum Utrecht Spoorwegmuseum Utrecht Spoorwegmuseum Utrecht Spoorwegmuseum Utrecht

Laat een opmerking achter