Reuzenrad Budapest

Reuzenrad Budapest

Een luchtig avontuur in Boedapest

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

In het hart van Boedapest biedt het reuzenrad Budapest een adembenemend uitzicht en plezier voor het hele gezin. Gelegen in de buurt van het D8 hotel en Danube Bridge Apartments kun je nog even leuk een rondje draaien voordat je naar het hotel gaat. Ook leuk te combineren met het Museum of Illusions.

Het reuzenrad Budapest is een buitenattractie die het hele jaar door open is. Kinderen van alle leeftijden zullen genieten van het ritje in de lucht en het panoramische uitzicht op de stad.Wat maakt het reuzenrad speciaal voor kinderen? Het is een opwindende ervaring die hun verbeelding prikkelt en een gevoel van avontuur opwekt. Terwijl ze de stad van bovenaf bekijken, zullen ze zich als ontdekkingsreizigers voelen.

Het reuzenrad is een geweldige toevoeging aan een dagje uit in Budapest, vooral als je het combineert met een bezoek aan nabijgelegen hotspots. Na een ritje in de lucht kunnen gezinnen genieten van een ontspannen wandeling door de stad of een hapje eten in de omgeving.

Kortom, het reuzenrad is niet alleen een attractie, maar ook een kans voor families om samen te komen en te genieten van het prachtige uitzicht op Budapest.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter