Restaurant Westewind

Restaurant Westewind

Relaxen op de boulevard

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Restaurant Westewind zit boven op de Boulevard en is een lekker plekje om te zitten. Bij mooi weer kun je op het terras zitten en lekker mensen kijken, maar bij minder mooi weer is dit ook een leuk plekje. Je kan dan binnen zitten waar ze overal vuurbakken hebben staan. Voor de kids hebben ze stiften en kleurplaten dus die vermaken zich ook wel. Of lekker samen een spelletje spelen wat je daarvoor bij de Intertoys hebt gekocht. De menukaart is prima voor zowel ontbijt, lunch, diner en borrel. Zelf hebben we er geborreld en ontbeten. En dat was beide leuk en lekker, en het personeel was beide keren erg vriendelijk.

Vanaf de boulevard kun je allerlei leuke activiteiten doen. Denk aan een bezoekje aan Legoland wat direct naar het restaurant ligt. Of naar Sea Life waar weer naast Legoland ligt. Verder kun je een kijkje nemen bij de sprookjesbeelden van het Beeldenmuseum die een stukje verderop op de boulevard staan. Of natuurlijk lekker het strand op. Spelen op het zand is eigenlijk altijd wel goed, bij mooi weer maar ook als het wat minder mooi is.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 4,0 (uit 5)

Rating van de kids: 4,0 (uit 5)

Restaurant Westewind Scheveningen Restaurant Westewind Scheveningen Restaurant Westewind Scheveningen

 • adres

  Strandweg 15, Den Haag

 • Rating & Review

  3.9 / 5

  Bekijk ratings & Reviews

 • Extra Informatie

  Op Google krijgt hij slechts een 3,9 maar wij hebben er 2 keer prima gezeten. 1 keer alleen wat gedronken en 1 keer ontbeten. Bediening was beide keren heel vriendelijk en ontbijt was lekker.

 • Prijscategorie

  Lunch -

  Dinner -

 • Hebben ze een kindermenu?

Laat een opmerking achter