Restaurant Luv

Restaurant Luv

Relaxed borrelen of eten

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Restaurant Luv ligt aan het water schuin tegenover de Pannenkoekenboot. Het is een leuk plekje hier aan het water en bij mooi weer kun je heerlijk op het terrasje zitten. Maar ook bij slecht weer is het binnen heel gezellig. Er zijn allemaal verschillende hoogtes waar ze leuke zitjes hebben gemaakt. Ondanks dat je dus in een gezellige ruimte met veel andere mensen zit (bij ons was het op zaterdag avond helemaal vol), zit je toch een beetje afgeschermd wat ik altijd wel prettig vind met kids omdat die over het algemeen toch wat luidruchtiger zijn.

Voor de kids heeft Restaurant Luv een kindermenu wat tevens een kleur plaat is met wat opdrachtjes. Ze krijgen er ook kleurpotloodjes bij die mee naar huis mogen.

De kaart voor volwassenen is ook helemaal prima met best divers eten ondanks dat het niet een enorme kaart is. Maar er staan salades, pasta’s, vis, vlees en vega op de kaart dus voor ieder wat wils. En wij vonden het ook echt lekker eten. Ik hou best wel van een avondje Duits eten maar dit hoeft voor mij niet iedere avond. Dit is dus een goed alternatief. En het personeel is er vriendelijk.

Dit restaurant zit op een leuk stukje om even rond te lopen zo langs het water met diverse restaurantjes en bierstubes.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 4,5 (uit 5)

Rating van de kids: (4,5 uit 5)

Restaurant Luv Bremen Restaurant Luv Bremen Restaurant Luv Bremen

Laat een opmerking achter