Pier Scheveningen

Pier Scheveningen

Veel activiteiten op een klein stukje

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Als je in Scheveningen bent kun je er natuurlijk niet omheen om ook even over de pier te lopen. Vanaf de Boulevard loop je zo de pier op. Je kan boven- of onderlangs lopen. Boven heb je natuurlijk het uitzicht over het strand, de boulevard en de zee. Heel leuk om te zien. Als het weer ernaar is (een lekker windje) kun je de surfers in het water bezig zien. Natuurlijk loop je bovenlangs ook langs het grote reuzenrad wat “in het water” staat. En met een beetje gelukt springt er net iemand van de 60 meter hoge Bungy toren naar het water toe, gelukkig wel met een elastiek om zijn voeten. Op de pier zelf zit een cafeetje waar je wat kan drinken en aan het eind van de pier heb je onderaan een platform met een cafeetje waar je heerlijk kan zitten en over de zee uit kijkt.

Je kan ook onderlangs lopen bij de pier van Scheveningen en dit is ook leuk om te doen, zeker met kids, want hier zit van alles. Zo zit er een binnenspeeltuin, een ijswinkeltje of je kan er bij slecht weer lekker zitten en wat drinken (terwijl de kids zich vermaken in de binnenspeeltuin).

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 4,0 (uit 5)

Rating van de kids: 4,5 (uit 5)

Pier Scheveningen Pier Scheveningen  Pier Scheveningen  Pier Scheveningen Pier Scheveningen Pier Scheveningen Pier Scheveningen Pier Scheveningen

Laat een opmerking achter