Museum of Illusions Belgie

Museum of Illusions Belgie

je gelooft je eigen ogen niet

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Museum of Illusions is een super tof museum wat in heel veel grote steden in Europa zit. Het concept is overal hetzelfde dus je hoeft zeker niet naar alle musea toe. Maar je moet toch wel in eentje geweest zijn. Alles draait hier om optisch bedrog. Zo sta je in een kamer waar je kleine broertje ineens groter is dan jij. Of je kan ineens je vader optillen. Overal zijn er gekke dingen waarbij je echt even na moet denken wat er nou allemaal gebeurt.

Wij zijn in Maastricht geweest en de fotos zijn dan ook van dat museum, maar op de website zag ik al dat best veel dezelfde dingen terug komen in de andere musea.

Het is de grootste en snelst groeiende keten van particuliere musea ter wereld. Inmiddels zitten ze in 4 continenten, 25 landen en ruim 45 steden en ze blijven hard doorgroeien. Dat kan niet anders dan dat het een heel tof museum is.

Ze zitten onder andere in Athene, Belgrado, Bordeaux, Brussel, Budapest, Kopenhagen, Hamburg, Istanbul, Lyon, Maastricht, Madrid, Marseille, Milaan, Parijs, Rome, Sevilla, Splitsen, Stuttgart, Thessaloniki, Wenen, Zadar en Zagreb. Dit is enkel in Europa en er staan er nog een stuk op 8 op de planning die binnenkort open gaan. Kijk voor alle informatie en nieuwe locaties even op de website.

Tickets voor het museum in Brussel koop je hier.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 4,5 (uit 5)

Rating van de kids: 4,5 (uit 5) voor de 7 jarige, 3,0 (uit 5) voor de 4 jarige

 

Laat een opmerking achter