Koe knuffelen

Koe knuffelen

Een echte hug krijgen

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Altijd al gedroomd om een koe te knuffelen of een pasgeboren kalfje? Bij Het Loeigoed kan het! Hier krijg je de unieke kans om te ervaren hoe heerlijk het is om tegen een warme, 700 kg zware koe aan te rusten en te knuffelen. Volgens onderzoek van The Good Men Project kan zelfs een kleine aanraking al veel teweegbrengen. Een aanraking door een ander, mens of dier, zorgt voor de aanmaak van oxytocine in je hersenen. Dit stofje verlaagt je bloeddruk en vermindert stress, waardoor je je heerlijk ontspannen voelt.

Het Koe-knuffelprogramma

Het koe-knuffelprogramma is speciaal afgestemd op jouw wensen en behoeften. Bij aankomst word je hartelijk ontvangen met koffie, thee of verse melk en streekeigen gebak. Vervolgens begint je avontuur bij de melkkoeien. Je krijgt warme en comfortabele kleding aangeboden, zoals een tuinbroek en laarzen, zodat je optimaal kunt genieten van de ervaring.

Tijdens het programma krijg je de kans om pasgeboren kalfjes te knuffelen en breng je een bezoek aan de peuterspeelzaal van de kalfjes, waar ze tot drie maanden oud verblijven. Daarna is het tijd voor het echte werk: het knuffelen van de koeien. Het gevoel van rust en warmte dat je ervaart terwijl je tegen een koe aan leunt, is ongeëvenaard.

Optionele Lunch

Voor een extra bijzondere dag kun je een heerlijke, seizoensgebonden lunch boeken. Deze lunch, aangeboden door lokale ondernemers, kan worden genoten in het weiland of de stal. Voor €15 per persoon krijg je een verse salade, muffin, quiche, yoghurt, wrap, eitje, verse fruitsalade en huisgemaakte limonade.

Boek je Bezoek

Koe-knuffelen is alleen mogelijk op reservering. Neem telefonisch of via WhatsApp contact op met Kristel op 06 209749 27, of stuur een e-mail naar hetloeigoed@outlook.com. De richtprijs is €110 voor 2 personen en €130 voor 4 personen.

Het Loeigoed biedt een unieke, ontspannende ervaring die je niet snel zult vergeten. Kom langs en ontdek zelf de magie van koe-knuffelen!

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter