Geusseltbad

Geusseltbad

Binnen en buiten zwemmen

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Het Geusseltbad is een prachtig buitenzwembad in Maastricht dat geopend is van mei tot en met september, mits het weer het toelaat. Dit zwembad is de perfecte plek om te genieten van warme zomerdagen met het hele gezin. Het grote zwembad biedt voldoende ruimte om baantjes te trekken of gewoon lekker te zwemmen en af te koelen. Voor de kleintjes is er een speciaal kleuter- en peuterbad, waar ze veilig kunnen spetteren en spelen.

Faciliteiten voor Iedereen

Naast de zwembaden heeft Het Geusseltbad ook een ruime ligweide. Hier kun je heerlijk ontspannen en van de zon genieten. De speeltuin biedt kinderen de mogelijkheid om zich uit te leven terwijl de ouders ontspannen op de ligweide. Voor een verfrissend drankje of een hapje tussendoor kun je terecht bij de horeca op het terrein. Er is voor ieder wat wils, van ijsjes en snacks tot verfrissende drankjes.

Binnenzwembad

Het binnenzwembad van Het Geusseltbad is het hele jaar door geopend en biedt ook veel plezier en ontspanning. Het heeft een brede glijbaan voor de avontuurlijke zwemmers en een bubbelbank voor wie wil ontspannen. Het peuterbad binnen is uitgerust met kleurrijke waterelementen, waardoor de kleintjes volop waterplezier hebben in een veilige omgeving.

Grand Cafe Geusseltbad

In hetzelfde pand bevindt zich het gezellige Grand Cafe Geusseltbad. Dit is de perfecte plek om je dagje zwemmen af te sluiten met een lekkere maaltijd of een drankje. Het café biedt een gevarieerd menu met opties voor zowel kinderen als volwassenen. Of je nu zin hebt in een kopje koffie, een verfrissend drankje of een complete maaltijd, hier vind je het allemaal.

Het Geusseltbad is dus de ideale bestemming voor een dagje uit, zowel in de zomer als de rest van het jaar. Met de uitgebreide faciliteiten en de gezellige sfeer is er voor ieder wat wils. Kom langs en ontdek zelf het plezier en de ontspanning die het Geusseltbad te bieden heeft!

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter