Attractiepark Kabelbaan

Attractiepark Kabelbaan

Avontuurlijke activiteiten in het mooie valkenburg

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Bij Attractiepark Kabelbaan kun je genieten van een breed scala aan activiteiten, waardoor het een perfecte bestemming is voor een dagje uit met familie en vrienden. Het park biedt voor alle leeftijden iets leuks, waardoor iedereen zich hier kan vermaken.

Avonturen Hoog in de Lucht

Een van de populairste attracties is de kabelbaan, waar je hoog boven de grond zweeft en een prachtig uitzicht hebt over het park en de omgeving. Voor de avonturiers is er ook de mogelijkheid om van grote hoogte naar beneden te tokkelen, een ervaring die zeker voor de nodige adrenaline zorgt.

Springen en Glijden

Bij het Bounce Adventure kunnen bezoekers op allerlei manieren springen en stuiteren op trampolines en andere veerkrachtige oppervlakken. Daarnaast zijn er spannende glijbanen zoals de rodelbaan en tubing, waar je met hoge snelheid naar beneden glijdt. Deze attracties zijn zowel voor kinderen als volwassenen een groot succes.

Uitkijktoren en Lasergamen

Voor degenen die van klimmen houden, biedt de uitkijktoren een geweldige uitdaging en een schitterend uitzicht als beloning. Lasergamen is een andere spannende activiteit die zowel strategie als actie combineert, perfect voor groepen die van competitie houden.

Unieke Ervaringen

De GPS tour is een leuke en interactieve manier om het park en de omgeving te verkennen. Voor een meer ontspannen activiteit is er adventure mini-golf, waar je je golfvaardigheden kunt testen. Een unieke en hilarische ervaring is levend tafelvoetbal, waarbij je zelf een van de spelers op het veld bent.

Eten en Drinken

Na al dat avontuur kun je terecht bij het restaurant voor een heerlijke maaltijd. Voor een snelle snack of verfrissend drankje zijn er ook een kiosk en een grot chalet aanwezig, waar je verschillende lekkernijen kunt kopen.

Attractiepark Kabelbaan biedt een dag vol avontuur, spanning en plezier voor alle leeftijden. Met zoveel verschillende activiteiten en faciliteiten is er voor iedereen iets te beleven. Kom langs en ervaar zelf het brede aanbod aan avontuurlijke mogelijkheden die dit park te bieden heeft!

Zelf geweest:

Attractiepark Kabelbaan 

Laat een opmerking achter