Anafora

Anafora

Familieplezier met natuur en speeltuin

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Anafora Parkrestaurant in Utrecht is een ideale plek voor gezinnen die willen genieten van een ontspannen dag in de buitenlucht. Gelegen in het groene hart van het Máximapark, biedt Anafora een gastvrije sfeer waar zowel kinderen als volwassenen zich direct thuis zullen voelen.

Bij Anafora kunnen kinderen heerlijk spelen in de veilige en uitnodigende buitenspeeltuin de Bosspeeltuin, die zichtbaar is vanaf het terras, zodat ouders gemakkelijk een oogje in het zeil kunnen houden terwijl ze zelf ontspannen met een kop koffie of genieten van een maaltijd. Het restaurant biedt een kindvriendelijk menu met diverse smakelijke opties die zelfs de jongste gasten zullen aanspreken.

Voor gezinnen die graag actief zijn, biedt het omliggende Máximapark volop mogelijkheden voor wandelingen, fietstochten en andere outdoor activiteiten. Anafora verhuurt waterfietsen en kano’s. Bovendien kun je er een picknick mand bestellen en lekker in het mooie park gaan picknickenDe uitgestrekte groene velden en aangelegde paden maken het een perfecte plek voor een middag vol plezier en avontuur in de natuur.

Een bezoek aan Anafora is ook uitstekend te combineren met een trip naar Geertje’s Hoeve, die vlakbij ligt. Geertje’s Hoeve is een boerderij waar kinderen kunnen leren over het boerenleven, dieren kunnen aaien en zelfs kunnen deelnemen aan het voeren. Het biedt een educatieve en vermakelijke aanvulling op de dag.

Het samenvoegen van een bezoek aan Anafora met een uitstapje naar Geertje’s Hoeve zorgt voor een perfecte mix van ontspanning en educatie. Dit maakt het een uitstekende keuze voor een dagje uit met het gezin, waar iedereen iets leuks kan vinden om te doen.

Op Google krijgen ze maar een 3,6 maar ik vond het echt een heel lekker plekje, was goed geholpen en de kinderen hebben er heerlijk gespeeld.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 4,5 (uit 5)

Rating van de kids: 4,5 (uit 5)

Anafora Utrecht Anafora Utrecht Anafora Utrecht Anafora Utrecht

Laat een opmerking achter