Waldcampingplatz Roden

Waldcampingplatz Roden

Gezinsvriendelijk kamperen in het hart van de natuur

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

In het schilderachtige Eifelgebied ligt Waldcampingplatz Roden, een serene retraite nabij Das Landhaus en Papkalla GmbH.

Deze gezinsvriendelijke camping biedt verschillende voorzieningen voor kinderen, zoals een speeltuin en georganiseerde activiteiten. Gasten kunnen kiezen uit ruime staanplaatsen geschikt voor tenten, caravans of campers, waarvan sommige een prachtig uitzicht bieden op het omliggende bos.

Voor wie liever gemak wil, zijn er ook verhuuraccommodaties beschikbaar, variërend van gezellige hutten tot volledig uitgeruste stacaravans. Deze opties bieden gezinnen de flexibiliteit om van de buitenlucht te genieten terwijl ze toch van alle gemakken van thuis kunnen genieten.

Hoewel Waldcampingplatz Roden geen zwembad heeft, kunnen gasten afkoelen in de nabijgelegen beekjes of de wandelpaden verkennen die door het bos slingeren. Daarnaast biedt de camping barbecueplaatsen voor buiten dineren en gemeenschappelijke keukenfaciliteiten om maaltijden te bereiden.

Met zijn rustige omgeving en overvloed aan buitenactiviteiten is Waldcampingplatz Roden de perfecte bestemming voor gezinnen die weer in contact willen komen met de natuur en blijvende herinneringen willen creëren.

Laat een opmerking achter