Atlantica Club Aegean Blue

Atlantica Club Aegean Blue

Luxe Familieresort met Waterpark

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Atlantica Club Aegean Blue is een luxe all-inclusive hotel in Kolympia op Rhodos, op een half uur rijden van zowel het vliegveld als Rhodos-stad. Dit kindvriendelijke resort biedt een uitstekende accommodatie met comfortabele bedden en mooi ingerichte kamers. Het culinaire aanbod is opmerkelijk met veel live cooking en thema-avonden zoals Mexicaanse en Franse avonden, waardoor de maaltijden variëren en aantrekkelijk blijven.

Het hotel heeft een familiekamer met een praktische indeling, waarbij het ouderlijke bed en het stapelbed voor kinderen door een gedeeltelijke afscheiding zijn gescheiden. Deze opzet beïnvloedt de lichtinval minimaal en biedt een gezellige, functionele ruimte.

Faciliteiten zoals meerdere zwembaden, waaronder een groot zwembad dat in mei nog wat koel kan zijn, en kleinere, sneller opwarmende baden, maken het verblijf comfortabel. Er is een apart kindergedeelte in het waterpark met een waterspeeltuin en glijbanen, hoewel de bar daar niet onderdeel is van het all-inclusive plan.

De locatie biedt ook een uitgebreid ontbijt en voor de lunch keuzes van buffet tot snacks bij het zwembad. Speciaal voor kinderen is er een kinderbar waar ze in de middag terecht kunnen voor popcorn en ijsjes.

Voor entertainment biedt het Atlantica Club Aegean Blue activiteiten voor alle leeftijden, van waterpolo en kinderdisco’s tot yoga en avondshows. Dit alles, gecombineerd met de aandachtige service van het personeel, zorgt voor een soepel en plezierig verblijf voor zowel families als uitgebreide gezinsgroepen uit diverse landen.

Zelf geweest:

Atlantica Club Aegean Blue Rhodos Atlantica Club Aegean Blue Rhodos Atlantica Club Aegean Blue Rhodos Atlantica Club Aegean Blue Rhodos

Laat een opmerking achter