Oceanografic

Oceanografic

Duik in Onderwaterwerelden

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Oceanografic in Valencia is het grootste aquarium van Europa en biedt een onvergetelijke onderwaterreis door ‘s werelds belangrijkste mariene ecosystemen. Gelegen in de futuristische Ciudad de las Artes y las Ciencias, trekt Oceanografic bezoekers van alle leeftijden met zijn indrukwekkende weergave van mariene biodiversiteit. Het is een ideale bestemming voor gezinnen, natuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de wonderen van de oceaan.

Kinderen zullen bijzonder gefascineerd zijn door Oceanografic, dankzij de diverse aquaria die soorten uit verschillende habitats tonen, waaronder de Middellandse Zee, tropische zeeën, de Arctische en Antarctische oceanen, en zelfs mangroven en moerassen. De mogelijkheid om haaien, dolfijnen, walrussen, zeeleeuwen, en talrijke soorten vissen en ongewervelde dieren van dichtbij te zien, biedt een mooie ervaring die zowel leuk als inspirerend is.

Een hoogtepunt voor veel jonge bezoekers is de dolfijnenshow in het Dolfinarium van Oceanografic. Deze shows zijn niet alleen vermakelijk, maar bieden ook belangrijke informatie over de intelligentie van deze dieren en het belang van het behoud van hun natuurlijke leefomgeving. Daarnaast kunnen kinderen deelnemen aan interactieve activiteiten en workshops die zijn ontworpen om hen te leren over mariene conservatie en de ecologische rol van de oceaan.

Oceanografic is niet alleen een plek om te leren over de zee; het is ook een plek waar bezoekers kunnen genieten van innovatieve architectuur en unieke waterlandschappen. De ontwerpen van de aquaria en de omringende gebieden zijn net zo indrukwekkend als de zeedieren die ze herbergen, waardoor het een visueel spektakel is voor bezoekers van alle leeftijden.

Voor gezinnen die Valencia bezoeken, is Oceanografic een must-see attractie die een boeiende mix van educatie, conservatie en vermaak biedt. Het biedt een uitstekende gelegenheid om meer te leren over de oceanen van de wereld en de wezens die erin leven, terwijl het genieten van een dag vol avontuur in een van de meest innovatieve aquaria ter wereld. Of je nu geïnteresseerd bent in de geheimzinnige diepten van de oceaan, het bewonderen van exotische zeedieren, of het bijwonen van een van de vele shows en presentaties, Oceanografic belooft een onvergetelijke ervaring voor bezoekers van alle leeftijden.
Het aquarium is perfect te combineren met de andere activiteiten die in het Ciudad de las Artes y las Ciencias liggen zoals het Hemisferic. Het is dan ook mogelijk om combinatie tickets te kopen. Wil je enkel naar Oceanografic, koop dan hier je ticket. Als je de Valencia Tourist Card hebt krijg je korting.

Zelf geweest:

Oceanografic Valencia Oceanografic Valencia Oceanografic Valencia Oceanografic Valencia Oceanografic Valencia

Laat een opmerking achter