Gratis reisgids voor Stedentrips met Kids

Ben jij klaar voor een onvergetelijk avontuur met je gezin? Vul hieronder je email adres is en laat de reispret beginnen! 🌟 Je ontvangt dan de gratis digitale reisgids boordevol fantastische tips voor jou en je kinderen van 0 tot 16 jaar.

 

Reizen met kinderen

Even voorstellen:

Hi! Ik ben Maartje, moeder van een dochter van 9 en een zoon van 6 jaar. Met het gezin (inclusief manlief) hebben eigenlijk al die tijd dat de kids geboren werden gewoon door gereisd en dat was fantastisch! Maar ik werd wel moe van telkens weer uren spenderen aan het internet afzoeken naar die leuke plekjes waar we met de kids heen konden. En dat was ook iets wat ik veel in mijn omgeving hoorde. Eerste was er de vreugde omdat je net een vakantie of stedentrip geboekt had, maar naarmate het dichterbij kwam, kwam de stress weer omdat je niet wist waar precies je in die stad moest zijn zodat zowel ouders als kinderen het leuk zouden hebben. Dus daarom heb ik er maar mijn werk van gemaakt. Op de website www.kidsgotravel.com vind je alle leuke reistips per stad overzichtelijk bij elkaar. Je kan filteren op de leeftijd van je kids en je kan selecteren op type activiteit. Zo hoef je dus niet meer uren het internet af te speuren. Ik vind reizen enorm leuk en heb het mijn hele leven eigenlijk al gedaan. Heb dus veel steden en landen gezien (ruim 50 landen) en heb altijd mijn reizen helemaal zelf gepland en uitgezocht. Ik heb dus de nodige ervaring. En ik heb al eerder een eigen bedrijf gehad en wilde heel graag weer een eigen bedrijf starten. Dus dit was de ideale uitkomst😊.

 

 

Universum Bremen

🏙️ Ontdek 8 Betoverende Steden:

Duik in de charme van 8 unieke steden perfect voor gezinsuitjes: het romantische Parijs, het levendige Amsterdam, het sprookjesachtige Bremen, het gezellige Utrecht, het grote Brussel, het schattige Ljubljana, de mooie stad Valencia en het avontuurlijke Elzas. Verken de geheimen van elke bestemming en ontdek de ideale plekjes die je met je kinderen wilt delen.

🌟 5 Tips per Stad:

Voor elke stad bieden we jou 5 waardevolle tips om het meeste uit je weekendje weg te halen. Van kindvriendelijke attracties tot verborgen juweeltjes, deze tips zorgen ervoor dat jouw gezin een onvergetelijke tijd beleeft.

📸 Praktische Informatie & Prachtige Foto’s:

Maak je reisplanning moeiteloos met praktische informatie zoals kindvriendelijke restaurants, speeltuinen en musea. Verder laten we je de sfeer van elke stad proeven met beelden die de unieke charme vastleggen.

Vraag hier je gratis reisgids voor stedentrips met kids aan