De Vreemde Vogel

De Vreemde Vogel

Gezinsuitje vol avontuur en natuur

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Als je op zoek bent naar een plek waar zowel jij als je kinderen zich kunnen vermaken, dan klinkt De Vreemde Vogel als een fijne optie. Het is zo’n plek waar je even kunt ontsnappen aan de dagelijkse drukte, met genoeg ruimte om te genieten van de natuur én elkaar. Of je nu zin hebt in een uitgebreide lunch, een kop koffie met een stuk taart, of gewoon een relaxte middag aan het water, het kan allemaal.

Wat De Vreemde Vogel extra leuk maakt, is de ongedwongen sfeer en de vele activiteiten voor kinderen. Denk aan een speeltuin, een dierenweide met geitjes en schapen, en zelfs een spannende kinder-Escape Room. Vooral in de weekenden en vakanties lijkt er altijd wel iets te doen te zijn, zoals knutselen op zondag of een ritje in de vintage zweefmolen.

Daarnaast is de locatie behoorlijk bijzonder. Je kunt hier namelijk ook overnachten in unieke slaapplekken, zoals een Vogelhuis of zelfs een vliegtuig. Alles is erop gericht om er een echt avontuur van te maken, zeker voor kinderen. En terwijl zij lekker spelen, kun jij genieten van een goed kopje koffie of een borrelhapje.

De Vreemde Vogel is dus niet zomaar een plek om te eten, het is een plek waar je de hele dag kunt vertoeven met het gezin. Zeker de moeite waard om eens te ontdekken, of je nu voor het eten, de activiteiten of de bijzondere sfeer komt.

Zelf geweest:

de Vreemde Vogel Vlaardingen de Vreemde Vogel Vlaardingen de Vreemde Vogel Vlaardingen de Vreemde Vogel Vlaardingen de Vreemde Vogel Vlaardingen de Vreemde Vogel Vlaardingen

Laat een opmerking achter