Jump XL Brussel

Jump XL Brussel

Springplezier in Brussel:

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Verscholen in de buurt van Van Wezel Auto-onderdelen en GC Nekkersdal, is “Jump XL Brussel” een opwindende hotspot voor gezinnen die actief plezier zoeken. Deze overdekte trampolinepark is een paradijs voor kinderen die willen springen en spelen.

Met een verscheidenheid aan trampolines, schuimputten en obstakelbanen spreekt “Jump XL Brussel” kinderen van alle leeftijden aan, hoewel het vooral leuk is voor kinderen van 5 tot 15 jaar. Het park biedt een veilige omgeving waar kinderen hun energie kunnen uitleven en kunnen deelnemen aan spannende activiteiten.

Gelegen in een levendig deel van Brussel, biedt “Jump XL Brussel” een welkome ontsnapping aan de drukte van de stad. Gezinnen kunnen genieten van een paar uur actief spelen en daarna de nabijgelegen bezienswaardigheden verkennen voor een complete dag uit.

De overdekte setting van het park maakt het perfect voor het hele jaar door plezier, met een weerbestendige optie voor gezinnen die op zoek zijn naar binnenactiviteiten. Of het nu een regenachtige dag is of een zonnige, “Jump XL Brussel” garandeert plezier en opwinding voor iedereen.

Combineer een bezoek aan “Jump XL Brussel” met nabijgelegen bezienswaardigheden zoals Van Wezel Auto-onderdelen en GC Nekkersdal voor een volledige dag avontuur. Van springen op trampolines tot het verkennen van de buurt, er is voor iedereen iets te genieten.

Laat een opmerking achter